Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

×

Warning

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Error loading component: com_content, Component not found.

Error loading component: com_content, Component not found.

×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/demo/sintex/galerija-a1

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/demo/sintex/galerija-r1

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/demo/sintex/prvagalerija

2-6 puta dugotrajnije od sinter bronze!

Ukupna ušteda  i do 300% .

NOVO!  Syntex – potpuna zamena za sinter pločice.

 


Najizdržljivije

Izdržljivost opterećenja preko 1000 konjskih snaga


Najbolje performanse

Ne greje se. Može da radi čak i u ulju


Neverovatna ušteda

Produžen vek lamele kvačila  2-6 puta, nema oštećenja korpe ni zamajca.


Ne zagađuje prirodu! Poručite na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Primer korišćenja SYNTEX pločica:

{gallery}stories/demo/sintex/galerija-a1:110:70:0:2{/gallery}

 

 

 

 

 

Kvačila koja koriste sinter bronzu ( sinter pločice ) su izložena ekstremnim uslovima rada.

Najčešća primena je kod poljoprivrednih mašina, teretnih kamiona, traktora velike snage i sportskih vozila.

Problemi koji nastaju kod takvih kvačila:
-    Veliko oštećenje kompletnog kvačila ( korpe, lamele i zamajca )
-    Često i kompletno uništenje lamele kvačila
-    Pregrejavanje svih materijala u okolini
-    Veoma grub prenos i upravljanje menjačem
-    Dugoročne posledice na celom menjaču, pa čak i na motoru
-    Proklizavanje u slučaju curenja ulja

Implementacijom specijalnih sintetičkih materijala dobijen je proizvod neverovatne otpornosti na najteže oblike trenja i frikcije. Proizvođač je bio usmeren na posebne vrste uredjaja medjutim otkrivena je veoma dobra primena u svim sistemima kvačila.


Mi se bavimo razvojem sistema kvačila i hteli smo da ga ispitamo u najekstremnijim uslovima rada. Odlučili smo se za sportske automobile jako velike snage. Nekoliko godina smo vršili ispitivanja na vozilima koja se takmiče u trkama ubrzanja ( Street Race ). Nakon svih ispitivanja dobijen je najoptimalniji proizvod koji ima primenu od najekstremnijih uslova do najobičnijeg vozila za svakodnevnu upotrebu – to je  Syntex pločica.


Syntex pločica ima primenu kod svih vozila i mašina koja su do sada koristila sinter bronzu medjutim zbog lakoće ugradnje i savršenih performansi može da se ugradi u bilo koji automobil, kamion, traktor ili  industrijsku i poljoprivrednu mašinu. Posebno je zanimljiv gde je ekspolatacija kvačila dosta velika: traktori velikih snaga, poljoprivredne mašine, dostavna vozila, teretna vozila...


Cena Syntex-a je u startu malo skuplja od obične lamele medjutim njegova trajnost i očuvanje ostalih delova kvačila pojeftinjuje višestruko ceo set kvačila. Očuvanje zamajca i korpe čini uštedu i od nekoliko stotina evra tako da primena i kod običnih vozila ima i te kakvu računicu.

Kao krajnji korisnik u bilo kojoj nameni ostvarićete i do 300 % uštedu :

-   Produžićete vek lamele kvačila bilo da je obična lamela ili sinter pločica

-  Nećete imati velika oštećena korpe i zamajca, pogotovo ako ste do sada  koristili sinter pločice. Sinter pločice uglavnom unište i korpu i zamajac, a njihova cena u odredjenim primenama iznosi i preko 600 evra. U praksi se pokazalo, da je dovoljno promeniti Syntex pločice, korpa i zamajac nemaju oštećenja. Trkači su menjali kompletne setove u situacijama gde koriste sinter bronzu nakon skoro svake trke, a sa Syntex pločicama su izmene radili nakon 6-7 trka i to skoro bez oštećenja seta kvačila.

-    Zbog dužine trajnosti smanjena potreba mehaničarskih radova

-    Poljoprivredne mašine i traktori gde je primena najveća daje velike uštede i komfor u radu

-    Teretni i autobusni program takodje ostvaruje velike uštede i komfor prilikom korišćenja

 

Preporučeni način ugradnje SINTEX pločica na klasičnu lamelu kvačila:

{gallery}stories/demo/sintex/galerija-r1:110:70:0:2{/gallery}

 

Jednostavniji način ugradnje SINTEX pločica na klasičnu lamelu kvačila. Primena isključivo kod lamela kvačila sa čvrstim pločama i tvrdim limovima:

{gallery}stories/demo/sintex/prvagalerija:110:70:0:2{/gallery}

"Zaboravljam kada sam poslednji put menjao lamelu ." Vozač Street Race.
(uobičajena zamena sinterovanih pločica kod ovakvih trka je skoro nakon svake trke )

Izabrali smo ovu disciplinu auto trka jer se tu koriste motori i preko hiljadu konjskih snaga i zasniva se na veoma jakom startu gde se kvačilo dovodi do faze usijanja.

Garancija – ukoliko niste zadovoljni rezultatima Syntexa uradicemo vam potpuno besplatno remont sa  najkvalitetnijom ferodom ili sinter bronzom, zavisi šta koristite.

Syntex se ne može porediti sa klasičnim ferodama ( oblogama lamela ), pa čak ni sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Po izdržljivosti je najsličniji sinter bronzi, ali je i od nje mnogo izdržljiviji ( trajnost zavisi o načinu vožnje), ali uz to za razliku od sinter bronze ne oštećuje metalne delove poput zamajca i korpe, te sa svim tim karakteristikama ostvarujete ogromnu finansijsku uštedu.
Porudzbine pošaljite na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Ukoliko koristite sinter pločice pošaljite crtež vaše pločice sa okvirnim dimenzijama i broj komada, a ako želite da koristite na običnim automobilima dovoljno je da pošalje vanjski prečnik lamele i mi ćemo vam poslati ponudu u najkraćem roku. 

Preporučena cena ugradnje pločica je 7 do 30 evra + Syntex pločice + nitne.