Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

2-6 puta dugotrajnije od sinter bronze!

Ukupna ušteda  i do 300% .

NOVO!  Syntex – potpuna zamena za sinter pločice.

 


Najizdržljivije

Izdržljivost opterećenja preko 1000 konjskih snaga


Najbolje performanse

Ne greje se. Može da radi čak i u ulju


Neverovatna ušteda

Produžen vek lamele kvačila  2-6 puta, nema oštećenja korpe ni zamajca.


Ne zagađuje prirodu! Poručite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Primer korišćenja SYNTEX pločica:

 

 

 

 

 

Kvačila koja koriste sinter bronzu ( sinter pločice ) su izložena ekstremnim uslovima rada.

Najčešća primena je kod poljoprivrednih mašina, teretnih kamiona, traktora velike snage i sportskih vozila.

Problemi koji nastaju kod takvih kvačila:
-    Veliko oštećenje kompletnog kvačila ( korpe, lamele i zamajca )
-    Često i kompletno uništenje lamele kvačila
-    Pregrejavanje svih materijala u okolini
-    Veoma grub prenos i upravljanje menjačem
-    Dugoročne posledice na celom menjaču, pa čak i na motoru
-    Proklizavanje u slučaju curenja ulja

Implementacijom specijalnih sintetičkih materijala dobijen je proizvod neverovatne otpornosti na najteže oblike trenja i frikcije. Proizvođač je bio usmeren na posebne vrste uredjaja medjutim otkrivena je veoma dobra primena u svim sistemima kvačila.


Mi se bavimo razvojem sistema kvačila i hteli smo da ga ispitamo u najekstremnijim uslovima rada. Odlučili smo se za sportske automobile jako velike snage. Nekoliko godina smo vršili ispitivanja na vozilima koja se takmiče u trkama ubrzanja ( Street Race ). Nakon svih ispitivanja dobijen je najoptimalniji proizvod koji ima primenu od najekstremnijih uslova do najobičnijeg vozila za svakodnevnu upotrebu – to je  Syntex pločica.


Syntex pločica ima primenu kod svih vozila i mašina koja su do sada koristila sinter bronzu medjutim zbog lakoće ugradnje i savršenih performansi može da se ugradi u bilo koji automobil, kamion, traktor ili  industrijsku i poljoprivrednu mašinu. Posebno je zanimljiv gde je ekspolatacija kvačila dosta velika: traktori velikih snaga, poljoprivredne mašine, dostavna vozila, teretna vozila...


Cena Syntex-a je u startu malo skuplja od obične lamele medjutim njegova trajnost i očuvanje ostalih delova kvačila pojeftinjuje višestruko ceo set kvačila. Očuvanje zamajca i korpe čini uštedu i od nekoliko stotina evra tako da primena i kod običnih vozila ima i te kakvu računicu.

Kao krajnji korisnik u bilo kojoj nameni ostvarićete i do 300 % uštedu :

-   Produžićete vek lamele kvačila bilo da je obična lamela ili sinter pločica

-  Nećete imati velika oštećena korpe i zamajca, pogotovo ako ste do sada  koristili sinter pločice. Sinter pločice uglavnom unište i korpu i zamajac, a njihova cena u odredjenim primenama iznosi i preko 600 evra. U praksi se pokazalo, da je dovoljno promeniti Syntex pločice, korpa i zamajac nemaju oštećenja. Trkači su menjali kompletne setove u situacijama gde koriste sinter bronzu nakon skoro svake trke, a sa Syntex pločicama su izmene radili nakon 6-7 trka i to skoro bez oštećenja seta kvačila.

-    Zbog dužine trajnosti smanjena potreba mehaničarskih radova

-    Poljoprivredne mašine i traktori gde je primena najveća daje velike uštede i komfor u radu

-    Teretni i autobusni program takodje ostvaruje velike uštede i komfor prilikom korišćenja

 

Preporučeni način ugradnje SINTEX pločica na klasičnu lamelu kvačila:

 

Jednostavniji način ugradnje SINTEX pločica na klasičnu lamelu kvačila. Primena isključivo kod lamela kvačila sa čvrstim pločama i tvrdim limovima:

"Zaboravljam kada sam poslednji put menjao lamelu ." Vozač Street Race.
(uobičajena zamena sinterovanih pločica kod ovakvih trka je skoro nakon svake trke )

Izabrali smo ovu disciplinu auto trka jer se tu koriste motori i preko hiljadu konjskih snaga i zasniva se na veoma jakom startu gde se kvačilo dovodi do faze usijanja.

Garancija – ukoliko niste zadovoljni rezultatima Syntexa uradicemo vam potpuno besplatno remont sa  najkvalitetnijom ferodom ili sinter bronzom, zavisi šta koristite.

Syntex se ne može porediti sa klasičnim ferodama ( oblogama lamela ), pa čak ni sa najpoznatijim svetskim proizvođačima. Po izdržljivosti je najsličniji sinter bronzi, ali je i od nje mnogo izdržljiviji ( trajnost zavisi o načinu vožnje), ali uz to za razliku od sinter bronze ne oštećuje metalne delove poput zamajca i korpe, te sa svim tim karakteristikama ostvarujete ogromnu finansijsku uštedu.
Porudzbine pošaljite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
Ukoliko koristite sinter pločice pošaljite crtež vaše pločice sa okvirnim dimenzijama i broj komada, a ako želite da koristite na običnim automobilima dovoljno je da pošalje vanjski prečnik lamele i mi ćemo vam poslati ponudu u najkraćem roku. 

Preporučena cena ugradnje pločica je 7 do 30 evra + Syntex pločice + nitne.