Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

Nitne i zakovice - za lamele i kočnice

U našoj ponudi imamo italijanske nitne odličnih performansi. Iz našeg velikog iskustva u proizvodnji za nitne je važno da ne budu pre tvrde jer ako se primenjuje velika sila nitovanja, može doći do krivljenja i deformacije, a to kasnije može da uzrokuje dizbalans lamele kvačila.

U ponudi imamo čelične šuplje nitne u sledećim dimenzijama:

4x5 5x6 6x6
4x6 5x7 6x9
4x7 5x9 6x12
4x9 5x11  
4x11 5x14  

Nitne se prodaju u pakovanjima od hiljadu komada.

 

Aluminijumske pune nitne:

5x12
5x14


Čelične i alumijumske nitne  se prodaju u pakovanjima od hiljadu komada i to je minimalna količina za porudžbinu..

Nitne za sinter pločice  su pakovane po 100 komada.

View the embedded image gallery online at:
http://www.ferode.net/remont/nitne#sigProGalleria4a9c895e76

Cene zavise o količini porudžbine i kontinuitetu saradnje. Za sve informacije pošaljite upit na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. navedite dimenzije, količine, plan saradnje i informacije o vašoj firmi.