Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

Ova stranica je predvidjena za saradnike, odnosno da krajnjim kupcima preporučimo kod koga da izvrše remont u njihovom gradu , a da to bude  kvalitetno i povoljno.

U toku je ažuriranje liste preporučenih servisa i remontera, da bi ste bili na listi potrebni su odredjeni uslovi kvaliteta rada i saradnje. Ukoliko ste zainteresovani za saradnju pošaljite e-mail na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa informacijama o vašoj firmi, poslu, adresi i kontakt telefonom. U najkraćem roku ćemo vas kontaktirati.

 

Korisnici koji sada žele da im se uradi kvalitetan remont sa našim materijalima mogu da se  jave na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Dovoljno je da napišete telefon, odakle se javljate i šta želite da remontujete i sa čim ( ferode, sinter bronza, Syntex , kočnice...)