Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

O nama


Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila. Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva mozemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Iskustvo proizvođača nam daje mogućnost da lakše odredjujemo kvalitet proizvoda koji je uvek na prvom mestu, medjutim sklopljeni ugovori sa sadašnjim proizvođačem nam je omogućio i veoma konkurentnu cenu.

Imamo saradnju sa mnogim evropskim i svetskim proizvođačima, a naša trenutna ponuda je ono najbolje što možete da nađete na evropskom  tržištu.

Naš cilj je konstantna saradnja na dug period. Da bi to bilo moguće, neophodan je kvalitet i proizvoda, ali i saradnje. Sa nama ćete imati sigurnost i poštovanje dogovora.

Ukoliko ste kupci gotovih proizvoda imaćete svu podršku, a ako želite kao krajnji kupac da izvršite remont po našim sugestijama, uputićemo vas kod najbližeg kooperanta za kojeg garantujemo isti kvalitet poput našeg.

Kod nas možete kupiti i posebne proizvode dizajnirane za specijalne namene, poput kvačila trkačih i sportskih vozila, a da to isto ugradite i u vaš običan automobil i tako dobijete rezultate i trajnost visokih performansi.