Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

 

 

U ponudi imamo italijanske lamele, korpe i ležajeve, proizvođača sa kojim saradjujemo već dugi niz godina. Saradnja se zasniva na uvozu i prodaji njihovih proizvoda na teritoriju bivše Jugoslavije. Mi kao nekadašnji proizvođači smo odabrali te proizvode jer smo našim iskustvom ustanovili do je to proizvod koji je veoma povoljan i nije problematičan po pitanju trajnosti.

Na žalost na tržištu imamo velik broj proizvoda koji su veoma lošeg kvaliteta, a iz razloga što trgovci žele postići što jeftiniju nabavku i na taj način se bore sa konkurencijom. Krajnji korisnik je jedini oštećen u tom slučaju jer je prinudjen da kupuje jeftino jako loš proizvod.

Ugradnjom naših feroda podigli smo kvalitet na visok nivo, a nismo uticali na krajnju cenu. Rezultat je da imamo spoj jeftinih setova lamela kvacila, a u veoma visokom kvalitetu.

 

     

 

U ponudi imamo i putničke lamele, korpe, ležajeve i zamajce. Italijanske setove radimo po porudžbini za trenutno stanje magacina pošaljite upit kroz kontakt formu ili na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Napišite za koji model vam je potreban deo ili ako želite saradnju pošaljite podatke o firmi.