Prikaz rada sa Full Dip Spray-om

 

O nama

Firma Infer Union je osnovana 2003 godine i primarna delatnost je uvoz i prodaja repromaterijala za firkcione mehanizme, poput lamela kvačila, kočionih sistema, specijalnih lamela. Smatramo da smo veoma kompetentni u izboru najboljih materijala za remont i proizvodnju, a iz razloga što smo jedna od retkih firmi koje su se bavile serijskom proizvodnjom potpuno novih lamela kvačila.

Imamo iskustvo od preko 40 godina u serijskoj proizvodnji lamela kvačila i na osnovu tolikog iskustva možemo da odaberemo najbolja rešenja u odnosu cena - kvalitet. Opširnije...

Alati za remonta lamela kvacila i kočnica

Kvalitetne burgije za bušenje feroda ( obloga lamela ).

Frezenk burgije sa posebnim štelujućim uloškom , uložak se lako menja i prilagodjava rupi, a telo frezenka zbog lakoće pristupa može da naoštri bilo ko. Mnogo veća iskoristivos frezenka.

View the embedded image gallery online at:
http://www.ferode.net/alati-za-remont#sigProGalleria7fafd66173

 

Uskoro u ponudi:

- profesionalne nitalice za nitanje lamela i kočionih obloga

- specijalni alati za raznitavanje

- mašina za čišćenje metala od starih gurtni

- odmašćivači metala i pribor za farbanje

- profesionalne bušilice

Cene zavise o količini porudžbine i kontinuitetu saradnje. Za sve informacije pošaljite upit na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. navedite dimenzije, količine, plan saradnje i informacije o vašoj firmi.